Verwijzersinformatie 

Ascenditur werkt voornamelijk voor werkgever en verzekeraars. Bedrijfsartsen en verzekeringsartsen kunnen naar ons verwijzen voor zowel medische als niet-medische interventies. Onze opdrachten worden gefinancierd door de opdrachtgevers en worden niet vergoed vanuit de Zorgverzekeringswet (ZVW) of de Wet Langdurige Zorg (WLZ).

Als u partner wordt van Ascenditur zorgen wij voor een snelle start van een inzetbaarheidstraject, waardoor de verzuimlast voor de werkgever geminimaliseerd wordt. 

Aanvraagformulier

Door het invullen van het aanvraagformulier zet u een interventie snel in gang. 

Als u al samenwerkpartner bent van Ascenditur nodigen we uw werknemer of verzekerde meteen uit voor het eerste gesprek. Ben u nog geen samenwerkpartner, dan nemen we eerst contact met u als aanvrager op, om aansluitend werknemer of cliënt uit te nodigen. 

Samenwerken met Ascenditur

Bent u werkgever, (bedrijfs)arts, verzekeraar en heeft u nog niet eerder samengewerkt met Ascenditur. Dan kunt u samenwerkingspartner worden. Hiermee kunt u uw werknemers of cliënten versneld insturen voor het eerste gesprek.

Met samenwerkingspartners maken we afspraken over de werkwijze, de kosten van screening en interventies en weet u dus op voorhand al waar u aan toe bent! wel zo fijn.

Als u samenwerkpartner wilt worden gebruik dan het aanvraagformulier en kies in het eerste veld: ik ben nog geen samenwerkpartner, maar wil het graag worden. 

Odoo + afbeelding en tekst

Vraag onze brochure aan:
De Ascenditur Methode

Benieuwd naar wat we allemaal nog meer doen? Vraag nu onze gratis brochure aan en ontvang ons drieluik en onze vijf leaflets over de fundering van onze inzetbaarheidsdienstverlening. 

Wilt u contact maar dan iets minder digitaal?

U kunt ons ook 'gewoon' bellen via 045 - 888 40 74