Groepsinterventies voor organisaties 

Als je als organisatie aan de slag gaat met inzetbaarheid is een belangrijke eerste stap om knelpunten op het gebied van inzetbaarheid in kaart te brengen. Onderzoek binnen de werknemerspopulatie is een goede manier om de ervaringen in de praktijk te kunnen vertalen naar beleid.
Duurzaam omgaan met inzetbaarheid is voor een wezenlijk deel gekoppeld aan het het bewustzijn van de medewerkers over inzetbaarheid of specifieke onderwerpen. Door middel van workshops kun je medewerkers op een interactieve manier bewust maken. 

Met behulp van training kun je groepen medewerkers kennis bijbrengen en vaardigheden aanleren die belangrijk zijn om een rol te nemen in het proces om de inzetbaarheid in de organisatie te vergroten.

Ascenditur verzorgt zowel workshops, trainingen en onderzoeken voor management, leidinggevenden en werknemers.

Onderzoeken

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Preventief Medisch Onderzoek

Onderzoek (PMO) naar de inzetbaarheid van medewerkers. Het onderzoek wordt op maat gemaakt, passend bij de arbeidsgerelateerde risico's in uw organisatie en verder naar behoefte.

Lees meer

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Werkdruk Onderzoek

Onderzoek naar de mate van werkdruk binnen de organisatie. Met detailinformatie over afdelingen en bronnen van werkdruk. Met oog voor statistische betrouwbaar en dus relevantie.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Risico inventarisatie & evaluatie

Een op maat gemaakte beoordeling van arbeidsgerelateerde risico's binnen uw organisatie, ontworpen om deze risico's te identificeren en passende maatregelen voor beheersing en vermindering voor te stellen.

Trainingen

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Verzuimtraining voor leidinggevenden

Training over integraal verzuimmanagement, de wetgeving en de specifieke rol van de leidinggevende. De training wordt op maat gemaakt passend bij de organisatieprocessen.

Workshops

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Hoe duurzaam inzetbaar ben jij?

Workshop om medewerkers aan de hand van 12 thema's op een interactieve manier aan het werk en aan het denken te zetten rondom het thema duurzame inzetbaarheid.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Stress en ontspanning, hoe ga je er mee om?

Uitleg over stress en ontspanning. Over hoe kun je het reguleren in combinatie met actieve oefeningen.

Odoo + afbeelding en tekst

Vraag onze brochure aan:
De Ascenditur Methode

Benieuwd naar wat we allemaal nog meer doen? Vraag nu onze gratis brochure aan en ontvang ons drieluik en onze vijf leaflets over de fundering van onze inzetbaarheidsdienstverlening. 

Benieuwd wat onze interventies voor uw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op.